Cupping in Rotterdam bij Acupunctuur Praktijk Dao

Cupping is een eeuwenoude traditionele geneeswijze, waarbij een speciale massagetechniek ervoor zorgt dat verschillende huidlagen gemasseerd kunnen worden.

Wanneer u onder andere last heeft van verschillende pijnpunten of vastzittende gewrichten, maar ook bij cellulitis en rimpels kan cupping in Rotterdam een oplossing bieden. Tijdens de massage wordt er gebruikt gemaakt van speciale cups die vacuüm zuigen. Deze vacuüm-techniek heeft verschillende voordelen. Zo wordt onder andere de vochtafvoer en doorbloeding direct gestimuleerd en worden dieper gelegen spierknopen aangepakt. De gebruikte techniek bij cupping in Rotterdam is geheel veilig en zeer effectief, omdat de vacuümkracht sterker is dan die van een standaardmassage.

Cupping in Rotterdam: hoe ziet de behandeling eruit?

Bij cupping in Rotterdam staat de klant voorop en zal daarom ten allen tijden worden gestreefd naar volledige tevredenheid van de klant. De cupping specialist zal eerst in kaar brengen wat uw klachten zijn en wat u hoopt te bereiken bij cupping in Rotterdam. Op basis van deze wensen zal een behandelplan worden opgesteld. Dit is een strikt persoonsgebonden plan en zal daarom bij elke klant er anders uitzien. De cupping behandeling voelt aan als een stevige massage. Hierdoor kunnen de diepere gelegen huidlagen bereikt worden. Er kan voor gekozen worden om de cups op een vaste plek vacuüm te zuigen, of om deze te bewegen boven de energiebanen die onder de huid gelegen liggen. Tijdens de behandeling kunnen er lokaal rode plekken ontstaan, dit is volkomen natuurlijk en deze zullen na enkele dagen wegtrekken. Het lichaamsdeel dat behandelt is kan tevens de eerste paar keer beurs en pijnlijk aanvoelen, omdat het onderliggende weefsel nog zeer gespannen is.

Afspraak maken voor cupping in Rotterdam

Wilt u een afspraak maken voor cupping in Rotterdam? Twijfel dan niet langer en bel voor een intake naar  06 34404388 of stuur een e-mail naar info@acupunctuurdao.nl.