Moxa in Rotterdam bij Acupunctuur Praktijk Dao

Voor moxa therapie in Rotterdam bent u bij Acupunctuur Praktijk Dao aan het juiste adres. Wij gebruiken een van de toepassingen uit de traditionele Chinese geneeskunde; Moxa therapie. Moxa, ook wel bijvoetkruid genoemd, heeft een verwarmende werking. Moxa therapie, of Moxa branden, is een bepaalde behandeling op een specifiek acupunctuurpunt en een unieke ervaring. Deze wijze van acupunctuur is zonder het gebruik van naalden. Tijdens moxa in Rotterdam passen we deze therapievorm toe om warmte-energie naar een specifiek acupunctuurpunt te leiden. Hiermee wordt de bloedsomloop gestimuleerd en daarmee ook de qi-stroom. Bij onder andere blessures, gewrichtspijnen en vermoeidheid kunt u terecht bij Acupunctuur Praktijk Dao voor moxa in Rotterdam.

Het nut van Moxa in Rotterdam

De therapie bij Moxa Rotterdam is niet pijnlijk. Soms wordt een infraroodlamp gebruikt om dezelfde uitwerking te bereiken. Waar nodig worden leefstijladviezen meegeven. Moxa-therapie is een verantwoorde therapievorm. In 2010 publiceerde Ineke van den Berg, onderzoeker van het Erasmus MC, haar bevindingen aangaande een baby in stuitligging. Zij stelde vast dat acupunctuur kan helpen om een baby in stuitligging om te draaien. Gunstig neveneffect van deze behandeling is dat zij de gezondheidszorg tot tien miljoen euro kan besparen, aldus Van den Berg in haar proefschrift waarop zij in 2010 promoveerde. Bron Deze therapie werkt ook zeer ontspannend en pijnverlichtend.

Wat en wie

Met deze therapievorm zorgt stralingswarmte voor een stimulans van het acupunctuurpunt. Daarbij staat bij moxa Rotterdam een gediplomeerde acupuncturist borg voor een verantwoorde behandeling van deze behandelingen. Aan het hoofd van Acupunctuur Praktijk Dao staat Yan Zhou.  Yan Zhou heeft na haar studie klinische Geneeskunde in China jarenlang als gynaecoloog gewerkt. De studie traditionele Chinese geneeskunde omvat ook acupunctuur.

Afspraak maken voor Moxa in Rotterdam
Bel 06 3440 4388 voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intake. Of stuur een e-mail naar Moxa Rotterdam: info@acupunctuurdao.nl.