Recensies

Wilt u uw ervaring met Acupunctuur Dao delen? Met behulp van het formulier hieronder kunt u een recensie schrijven. Dit waarderen wij zeer, alvast dank hiervoor.

Zenuwpijn

★★★★★
Hallo ben 12 jaar geleden geopereerd en heb daar ernstige zenuwpijn aan over gehouden. Dit had zo een grote invloed op mijn leven dat het voor mij niet meer hoefde . Ik had zo een pijn kon niet meer zitten fietsen en ook mijn huishouden ging niet meer. Heb van alles geprobeerd van medicijnen morfine pomp tot een neurostimulater aan toe. Niks hielp. Tot dat ik de acupunctuur van DAO ontdekte. Het was alsof er een wonder gebeurd was. Ik kon ineens weer zitten en ook in het huishouden kan ik in eens weer van alles. Heb wel tot 70% pijn vermindering de behandeling die ik heb gekregen bestaat uit acupunctuur,cupping,massage,Moxa en kruiden. De kwaliteit van leven is behoorlijk verbeterd. Dr Grace heeft met heel veel aandacht naar mij geluisterd. Ik ben meer dat tevreden met de behandeling.
- Jacqueline

goede behandeling

★★★★★
Mooie en kleinschalige praktijk. Mevrouw is erg deskundig en neemt de tijd om wat ze doet uit te leggen. Ik kwam voor vage zeurende pijnklachten in de maag en pijn in de onderrug. Nu na twee behandelingen duidelijk resultaat.
- Cees

Mevrouw

★★★★★
Na bij een andere arts onder behandeling te zijn geweest opende Grace haar eigen praktijk. Ik ben met haar meegegaan omdat ik al jaren last heb van zware hoofdpijn en pijn aan m’n hoofd aan de linkerzijde. Ook heb ik last van depressie en angsten. Dankzij haar behandelingen waar ik naar uitkeek en ondanks de vaak pijnlijke massages ben ik nu praktisch hoofdpijn vrij. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid, gastvrijheid zou ik bijna zeggen, en de tijd die Grace neemt voor iedere behandeling. Ik raad haar praktijk graag aan aan iedereen die met bepaalde pijnklachten rondlopen. Ik weet zeker dat zij het kan verhelpen en in ieder geval zal verminderen. Na een periode van ongeveer een jaar bij haar onder behandeling te zijn geweest kan ik niet duidelijker zeggen hoe dankbaar ik ben dat mijn leven zo verbeterd is hierdoor. Mocht ik in de toekomst weer klachten hebben dan ga ik zeker naar haar terug.
- Helma Meinster-Durivou

Prettig behandeling

★★★★★
Ik ben sinds kort bij DAO maar ik ben erg tevreden met hoe ze omgaat met je. Ze luisterd goed naar je klachten aandachtig en werkt netjes. Ik raad iedereen aan om te gaan naar DAO.
- Zulal

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content