Tuina in Rotterdam bij Acupunctuur Praktijk Dao

Bij Acupunctuur Praktijk Dao kunt u terecht voor Tuina in Rotterdam. De praktijk is hét adres als u problemen ondervindt aan gewrichten, harts- en bloedsomloop, neurologische problemen, problemen met het zenuwstelsel en problemen aan maag- en darm. Tuina Rotterdam helpt u ook verder bij problemen op het gebied van gynaecologie, problemen aan de lucht- en urinewegen, keel-, neus en oorproblemen en aandoeningen aan de huid. Ook mensen die willen afvallen of willen stoppen met roken zijn bij Tuina Rotterdam aan het juiste adres. Tuina Rotterdam levert maatwerk en hanteert nadrukkelijk een persoonlijke benadering.

Hoe gaat Tuina in Rotterdam in zijn werk?
Tuina is een combinatie van Chinese therapeutische massage en acupressuur en wordt toegepast na een acupunctuurbehandeling. Met Tuina worden de acupunctuurpunten gemanipuleerd en deze methode werkt diep door in botten en pezen, in het spierweefsel en het zenuwstelsel. Tuina Rotterdam bezorgt mensen significant meer weerstand en veerkracht en biedt bovendien flexibiliteit. Met Tuina verdwijnen klachten als vermoeidheid en spanning.

Effectieve bestrijding
Acupunctuur Praktijk Dao tracht met acupunctuur gevolgd door een Tuina behandeling pijnklachten effectief te bestrijden. Doorgaans duren de behandelingen in totaal een uur. Dao staat bekend om de professionele werkwijze en de persoonlijke benadering. Acupunctuur kan behalve met Tuina ook gecombineerd worden met Moxa of cupping. Bovendien krijgt u als klant desgewenst deskundige voorlichting over het gebruik van kruiden en het aanleren van een gezondere leefstijl.

Intakegesprek
Vooraf aan de behandeling zal er een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dat eerste gesprek zal onder meer uw tong nauwkeurig op vorm en kleur geanalyseerd worden. De tong is in de Chinese geneeskunde namelijk een belangrijke indicator als het gaat om de mate van gezondheid. Ook bij Tuina in Rotterdam wil Acupunctuur Praktijk Dao een zo goed mogelijk beeld van uw klachten krijgen. Vervolgens wordt er een behandelplan op maat gemaakt en kan het behandeltraject worden gestart.